Echte spectaculaire materialen worden vaak vernoemd naar een bijzonder persoon. Dit keer hebben we het over: It’s a Monet!!! Het materiaal wat we vandaag in de Spotlight hebben staan, is vernoemd naar de Franse schilder Claude Monet. Deze marmersoort is echt een waar spektakel, zelden hebben wij zo’n bijzonder materiaal gezien als deze. Deze marmersoort draagt dan ook met trots de naam: Blue Monet Marmer. 

Een spektakel is het en dat zal het blijven. De kleurstelling van deze marmersoort is zeer bijzonder, met zijn blauwe basiskleur, afgewisseld met vleugjes wit en bruin en prachtig spel van lijnen is dit bijna perfectie.

Blue Monet  is een exclusieve marmersoort, die toegepast wordt in prestigieuze projecten. Het wordt toegepast als een eyecatcher van een tafel of barblad maar ook als prachtige muurbekleding. Wie wilt er nou geen Monet aan zijn muur hangen?

Let op, deze afbeelding is slechts een indicatie van hoe het materiaal eruit kan zien, daar het een natuurproduct is, zal iedere plaat anders zijn.

 

Anderen bekeken ook:

Copacabana | Blue Solare Marmer | Grigio Carnico marmer