NATUURSTEEN ZWEMBADRAND

Uw zwemband werkt u perfect af met een natuursteen zwembadrand, tevens kunt u met hetzelfde materiaal uw terras doortrekken. Een zwembad aanleggen is veelal prijzig, u wilt dan ook dat de uitstraling mooi blijft. Met een natuursteen zwembadrand heeft als voordeel dat het bestand is tegen weersinvloeden en water, tevens is het gemakkelijk schoon te houden.

NEEM CONTACT MET ONS OP

NATUURSTEEN ZWEMBADRAND

SCHITTERENDE AFWERKING VOOR UW ZWEMBAD

Of uw zwembad nou buiten of binnen is geplaatst, met een natuursteen zwembadrand geeft u uw zwembad een prachtige afwerkingen. Naast de uitstraling is het materiaal bijzonder duurzaam en een onderhoudsarm product dat bestand is tegen weersinvloeden en stoten.

Uw zwembadrand wordt op maakt gemaakt in onze werkplaats, onze medewerkers adviseren u graag welk materiaal geschikt is. Wij leveren alleen maatwerk zwembadranden, u kunt daardoor een keuze maken in afwerking van het materiaal.

Met ruim 80-tal natuursteenplaten op voorraad kunt u bij ons kiezen welke materiaal naar uw wens is. Vervolgens vervaardigen wij de randen op maat. Ons team van gespecialiseerde medewerkers zullen de natuursteen zwembadrand monteren indien gewenst.

Wagemaker Marmer & Graniet staat voor kwaliteit en vakmanschap, dit leidt tot perfectie tot in details.