EXTERIEUR

Naast het toepassen van natuursteen in uw interieur, zijn er voor uw exterieur wellicht nog wel meer mogelijkheden. Het materiaal is bijzonder geschikt om buiten geplaatst te worden, het is bestand tegen weersinvloeden. Enkele voorbeelden van natuursteen toepassingen voor uw exterieur zijn: natuursteen tafels, stoepen of bordes, natuursteen gevelbekleding, brievenbussen en naamplaten.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Een overzicht van de mogelijkheden voor uw exterieur:
“Wagemaker Marmer & Graniet, waar kwaliteit leveren de standaard is.”

NATUURSTEEN GEVELBEKLEDING

NAAR NATUURSTEEN GEVELBEKLEDING

EERSTE STEEN

NAAR EERSTE STEEN

NATUURSTEEN STOEPEN/BORDES

NAAR NATUURSTEEN STOEPEN/BORDES

NATUURSTEEN ZWEMBADRANDEN

NAAR NATUURSTEEN ZWEMBADRANDEN

NATUURSTEEN TAFELS

NAAR NATUURSTEEN TAFELS

NATUURSTEEN DORPELS

NAAR NATUURSTEEN DORPELS

NATUURSTEEN MUURAFDEKKERS 

NAAR NATUURSTEEN MUURAFDEKKERS EN PAALMUTSEN

UW WENSEN VOOR UW EXTERIEUR

Bovenstaande opties zijn slechts een opsomming van wat wij voor u kunnen betekenen. Uiteindelijk kunnen we elke wens betreft natuursteen voor buiten voor u maken. 

Natuursteen is bij uitstek geschikt om buiten geplaatst te worden. Tevens heeft het materiaal iets unieks en straalt luxe uit. Wij adviseren u graag met onze kennis over de materialen wat wel en niet verstandig is.

Of u nou op zoek bent naar een natuursteen gevel of een natuursteen tafel voor buiten of iets bijzonders in gedachten heeft, bij Wagemaker Marmer & Graniet bent u aan het juiste adres.

“Wagemaker Marmer & Graniet, waar kwaliteit leveren de standaard is.” 

“Wagemaker Marmer & Graniet, waar kwaliteit leveren de standaard is.”

“Als je goed werk levert en achter je product staat, dan wordt dat gewaardeerd. We hebben een vast team met vakbekwame medewerkers. Dit is, net als betrouwbaarheid en snelle levertijden, heel belangrijk voor ons bedrijf.”
Francien Wagemaker