EERSTE STEEN

Nieuwe woningcomplexen, bedrijfspanden en andere gebouwen worden steeds vaker voorzien van een eerste steen plaquette, ook wel naamsteen genoemd. Doordat Wagemaker Marmer & Graniet beschikt over een 1000-tal lettertypes zijn er vele mogelijkheden. Tevens kunnen er met behulp van een etswerk of lasergravure logo’s, handen en andere afbeeldingen in de steen gezet worden.

NEEM CONTACT MET ONS OP

NATUURSTEEN EERSTE STEEN

VOOR DE PERFECTE AFWERKING

Ook zijn wij de leverancier van eerste steen plaquette voor gerestaureerde huizen. Wij leveren namelijk plaquettes die nog geheel met de hand worden uitgebeiteld. Veelal wordt hier Belgisch Hardsteen voor gebruikt de welbekende ‘échte Blauwe steen uit Henegouwen’.

Prijs van eerste steen

De prijs van de naamstenen is afhankelijk van de afmetingen, de afwerkingen en de materiaal keuze. U bent van harte welkom om de mogelijkheden qua materiaal op ons terrein te komen bekijken. Indien gewenst kunnen wij ook een tekening voor u maken.

Eerste steen bestellen

Heeft u al een keuze gemaakt betreft de afmetingen, lettertype en materiaal, dan kunt u de eerste steen bestellen. Het is mogelijk om de eerste steen te bestellen per mail of het formulier in te vullen. De eerste steen is veelal binnen 3 weken gemaakt.

Offerte voor eerste steen aanvragen

Wagemaker Marmer & Graniet staat voor kwaliteit en vakmanschap, dit leidt tot perfectie tot in details.