NATUURSTEEN MUURAFDEKKERS EN PAALMUTSEN

Muurafdekkers, ofwel paalmutsen worden toegepast op gemetselde muren. Zij geven niet alleen een sierlijk beeld maar hebben tevens een waterkerende werking..

NEEM CONTACT MET ONS OP

VOOR DE PERFECTE AFWERKING

Paalmutsen en muurafdekkers, ook wel poerafdekkers genoemd, worden toegepast omdat bakstenen poreus zijn en hierdoor een vervuiling van de rollaag ontstaat. Door het toepassen van natuursteen paalmutsen en muurafdekkers wordt dit probleem opgelost. Het is belangrijk dat er een waterhol wordt toegepast dit om te voorkomen dat het metselwerk alsnog onnodig nat wordt.

Wij leveren natuurstenen muurafdekkers in allerlei soorten en maten. In onze werkplaats maken we uw muurafdekkers op maat. U heeft de keuze uit diverse natuurstenen materialen, maar muurafdekkers worden voornamelijk toegepast in Belgisch Hardsteen of graniet.

Vaak zien wij dat muurafdekkers, stoeppalen, brievenbussen en deur- en raamomlijsting in dezelfde stijl worden aangebracht. Wij kunnen al deze producten op maat maken in onze werkplaats, zodat het een geheel wordt.

 

Online muurafdekkers bestellen

Regelmatig krijgen wij het verzoek of de muurafdekkers online besteld kunnen worden. Dit voor ons geen probleem. Mail naar ons de gewenste maten en wij sturen u een gepaste offerte toe. Onze muurafdekkers worden dankzij onze transporteur zorgvuldig bij u afgeleverd.

Wij leveren paalmutsen en muurafdekkers met:

natuursteen_vensterbank
Offerte voor muurafdekkers aanvragen

Natuursteen muurafdekkers worden voornamelijk toegepast voor het afdekken van:

  • (tuin)Muren
  • Borstweringen
  • Trapgevels
  • Kopgevels

Bekijk onze recente projecten:

Wij werken alleen met materialen waar wij achter staan, kwaliteit telt!