NAAMBORD

Een nieuwe woning is een echte mijlpaal. Uw voordeur of bedrijfspand aankleden met een natuursteen naambord is een mooie toevoeging aan ieder huis? Wij bieden een uitgebreid assortiment naamborden van verschillende materialen. De naambordjes zijn te maken in allerlei ontwerpen. Doordat Wagemaker Marmer & Graniet beschikt over een 1000-tal lettertypes zijn er vele mogelijkheden. Tevens kunnen er met behulp van een etswerk of lasergravure logo’s, handen en andere afbeeldingen in de steen gezet worden.

NEEM CONTACT MET ONS OP

NATUURSTEEN

HUISNUMMERBORD

VOOR DE PERFECTE AFWERKING

U kunt bij Wagemaker Marmer & Graniet terecht voor een huisnummerbord van hardsteen of graniet. Van standaard tot geheel eigen ontwerp. Veelal wordt hier Belgisch Hardsteen voor gebruikt de welbekende ‘échte Blauwe steen uit Henegouwen’.

Prijs van naambord/huisnummerbord

De prijs van de naambord is afhankelijk van de afmetingen, de afwerkingen en de materiaal keuze. U bent van harte welkom om de mogelijkheden qua materiaal op ons terrein te komen bekijken. Indien gewenst kunnen wij ook een tekening voor u maken.

Huisnummerbord bestellen

Heeft u al een keuze gemaakt betreft de afmetingen, lettertype en materiaal, dan kunt u het huisnummerbord bestellen. Het is mogelijk om het naambordje te bestellen per mail of het formulier in te vullen. Het naambordje is veelal binnen 3 weken gemaakt.

huisnummerbord-hardsteen-1
Offerte voor naambord aanvragen

Wagemaker Marmer & Graniet staat voor kwaliteit en vakmanschap, dit leidt tot perfectie tot in details.