ONS WERKGEBIED

Wagemaker Marmer & Graniet is een grote leverancier van hardsteen en graniet in Nederland. Wij leveren onze producten dan ook door heel Nederland. Dankzij ons machinepark en zeer kundige werknemers verwerken wij natuursteen platen tot de wens van de klant! Wij kunnen snelle levertijden waarmaken en kiezen enkel voor kwaliteit. Bent u op zoek naar een natuursteenspecialist? Dan bent u hier aan het juiste adres.

NEEM CONTACT MET ONS OP

ONS WERKGEBIED

DE STRUCTUUR MAAKT IEDER STUKJE ANDERS

Ons werkgebied omvat al lang niet meer alleen de regio Goeree Overflakkee. Onze natuursteen producten leveren wij in heel Nederland.

Wij leveren zowel aan particulieren als aan ondernemers in Nederland en België. Plaatsen en regio’s waar wij veel natuursteen leveren:
Zuid – Holland
Noord Brabant
Zeeland
Utrecht

Wagemaker Marmer & Graniet staat garant voor kwaliteit. Wij kiezen dan ook enkel voor materialen waar wij achterstaan, zo bieden wij alleen Belgisch hardsteen aan en geen Chinees of Vietnamees. Wij kopen onze materialen zorgvuldig in Italië in.

Laat u inspireren door wat er allemaal mogelijk is, of vertel ons over uw project of ideeën. Of het nou laat om een klein of groot project of u bent op zoek naar inspiratie. Wij zijn er om u te helpen, van concept tot de creatie. Wij zijn uw leverancier van natuursteen, laat ons u inspireren!

Onderstaand enkele producten die Wagemaker Marmer & Graniet in vel geleverd heeft:

  • Natuursteen aanrechtblad
  • Natuursteen vensterbanken
  • Hardsteen bordes
  • Granieten waskommen

Wagemaker Marmer & Graniet staat voor kwaliteit en vakmanschap, dit leidt tot perfectie tot in details.