NATUURSTEEN GEVELBEKLEDING

Uw gevel is de eerste indruk die mensen krijgen van uw pand. Met natuursteen gevelbekleding buiten geeft u uw pand een nette, chique en unieke uitstraling. Wagemaker Marmer & Graniet is inmiddels zeer ervaren in het vervaardigen en aanbrengen van natuursteen gevelbekleding. 

NEEM CONTACT MET ONS OP
We hebben alles in eigen beheer, het uitzoeken van platen in België en Italië, tot het maken van de producten op maat in onze werkplaats.
Dat maakt ons uniek in heel Nederland.
Senny Wagemaker

NATUURSTEEN GEVELBEKLEDING

PERFECTIE TOT IN DE DETAILS

Naast dat natuursteen gevelbekleding buiten uw pand een unieke, luxe uitstraling geeft, biedt het nog meer voordelen. Natuursteen is een duurzaam materiaal en kan jaren zonder problemen mee. Tevens is het een onderhoudsarm product. Uiteraard kunnen wij naast gevelbekleding buiten, ook binnen uw gevels bekleden, denk hierbij eens aan de entree van uw kantoorpand.

Bijzonder trots zijn wij op het feit dat wij in Middelharnis en omstreken al diverse panden hebben voorzien van natuursteen gevelbekleding. De panden zijn voorzien van gevelplaten van graniet. Het winkelpand van de “Bruna” in Middelharnis is één van de voorbeelden, deze is bekleed met Licht Labrador graniet.

Met ruim 80-tal natuursteenplaten op voorraad kunt u bij ons kiezen welke plaat u wilt al gevelbekleding. Vervolgens vervaardigen wij de platen op maat. Ons team van gespecialiseerde medewerkers zullen de natuursteen gevelbekleding monteren. Het bevestigen van de natuursteen platen is een secuur werk.

Afhankelijk van jouw eigen smaak, het beschikbare budget en de gewenste stijl kan je kiezen voor verschillende uitvoeringen van jouw natuursteen gevel. Er zijn diverse mogelijkheden indien u op zoek bent naar een gevelbekleding van steen:

Wagemaker Marmer & Graniet staat voor kwaliteit en vakmanschap, dit leidt tot perfectie tot in details.

Wij staan voor u klaar!

Bent u op zoek naar een natuursteen gevel? Wij adviseren u graag en samen met ons team maken wij uw gevel in onze werkplaats geheel op maat. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, evenals de perfecte afwerking.