Aanrechtbladen

Home » Aanrechtbladen

UW AANRECHTBLADEN
SPECIALIST

Wagemaker is specialist in diverse soorten aanrechtbladen, u kunt bij ons terecht voor stenen aanrechtbladen uitgevoerd in natuursteen, hardsteen, Dekton en Silestone.

AMBACHTELIJK SPECIALIST
VOOR UW AANRECHTBLAD OP MAAT

nero-zimbabwe-leather-look-graniet-aanrechtblad

Voor uw aanrechtblad op maat

Met een uitgebreid en modern machinepark in onze steenhouwerij maar ook de kennis en kunde van het bewerken van materialen  vervaardigen wij uw aanrechtblad geheel op maat.

Een aanrechtblad is een belangrijk onderdeel van de keuken, er zijn nogal wat belangrijke eisen die gesteld worden aan het werkblad:
Hittebestendig,
Kras,- vlek,- en zuurbestendig,
Zeer Hygiënisch,
Gemakkelijk schoon te maken,

Advies over het juiste materiaal
Wagemaker werkt alleen met materialen die geschikt zijn voor in de keuken en die duurzaam zijn. Ons personeel kan u adviseren over de mogelijkheden qua materialen en tevens kunnen wij het materiaal laten zien en voelen aan u. Tevens adviseren wij u over de behandeling van het aanrechtblad.

Ons gespecialiseerd en gediplomeerd team staat klaar om u vrijblijvend van advies te voorzien en te helpen uw ideeën uit te werken.

Aanrechtblad materialen: Waar anderen stoppen gaan wij wel verder…

Kosten aanrechtbladen

De prijs van een aanrechtblad is voor een groot deel afhankelijk van het gekozen materiaal en de afwerking die voor het aanrechtblad gekozen is. Daarnaast is de dikte van het aanrechtblad, randafwerking en afmeting van het aanrechtblad een belangrijke prijsfactor. Andere elementen die van invloed zijn op de prijs van uw aanrechtblad zijn:

  • Kraangat; als u ook voor een Quooker kiest, zal hiervoor ook een gat gemaakt moeten worden.
  • Spoelbak; afhankelijk van de manier waarop je spoelbak geplaatst dient te worden, bij een onderbouw (spoelbak wordt eronder geplakt) dient de rand van het blad ook te worden afgewerkt.
  • Fornuis; ook hier moet een sparing voor worden gemaakt, hier geldt hetzelfde als bij de spoelbak.
  • Smetplint; wilt u dat uw aanrechtblad wordt afgewerkt met een smetplint, dan zullen hier uiteraard meer kosten aan zitten.
  • Spatrand; wilt u achter het fornuis nog een spatrand, dan heeft dit eveneens invloed op de prijs.

Daarnaast moet u uiteraard ook rekening houden met afwerkingskosten, zoals het afkitten van uw aanrechtblad.

Een overzicht van onze recent geleverde aanrechtbladen…

Lees hier meer artikelen over aanrechtbladen:

Een “standaard” aanrechtblad is niet goed genoeg meer

De tijd dat we kozen voor de standaard aanrechtbladen die in de keukenzaken lagen is voorbij. Vroeger was het bijzonder als je koos voor een graniet aanrechtblad in plaats van plastic keukenblad. Tegenwoordig ligt de [...]

Graniet aanrechtblad schoonmaken

Regelmatig krijgen wij de vraag hoe men een graniet aanrechtblad schoon kan maken. Welke middelen kun je wel gebruiken en welke juist absoluut niet. In deze blog geven we je een kort overzicht van hoe [...]