WERKBLAD

Home » WERKBLAD

UW WERKBLADEN
SPECIALIST

Wagemaker is specialist in diverse soorten werkbladen, zo leveren wij stenen werkbladen voor een badkamer, keuken, tafel of bijvoorbeeld boven een wasmachine. De werkbladen worden uitgevoerd in natuursteen, hardsteen, Dekton en Silestone.

AMBACHTELIJK SPECIALIST
VOOR UW AANRECHTBLAD OP MAAT

werkblad keuken

Voor uw werkblad op maat

Aan iedere werkblad in een andere ruimte worden andere eisen gesteld, zo moet een werkblad in de keuken bestand zijn tegen zuren, waar het in de badkamer te maken krijgt met badschuim. Wij maken uw werkblad op maat en zorgen dat deze geschikt is voor de ruimte waar u hem plaatst.

Met een uitgebreid en modern machinepark in onze steenhouwerij maar ook de kennis en kunde van het bewerken van materialen  vervaardigen wij uw werkblad geheel op maat.

Enkele voorbeelden wat voor soort werkbladen wij leveren zijn:

  • Keukenwerkblad, denk hierbij bijvoorbeeld aan een werkblad voor een ikea keuken op maat.
  • Werkblad voor in de badkamer, ook wel wasblad genoemd.
  • Werkblad voor een tafel,
  • Werkblad voor boven wasmachine en droger.

Een werkblad is veelal een belangrijk onderdeel van de ruimte en er kunnen nogal wat eisen gesteld worden aan het materiaal voor de werkbladen:
Hittebestendig,
Kras,- vlek,- en zuurbestendig,
Zeer Hygiënisch,
Gemakkelijk schoon te maken,

Advies over het juiste materiaal
Wagemaker werkt alleen met materialen die geschikt zijn en duurzaam zijn. Ons personeel kan u adviseren over de mogelijkheden qua materialen en tevens kunnen wij het materiaal laten zien en voelen aan u. Tevens adviseren wij u over de behandeling van het werkblad.

Ons gespecialiseerd en gediplomeerd team staat klaar om u vrijblijvend van advies te voorzien en te helpen uw ideeën uit te werken.

Werkblad materialen: Waar anderen stoppen gaan wij wel verder…

Stenen werkblad prijsvoorbeeld

De prijs van een werkblad is voor een groot deel afhankelijk van het gekozen materiaal en de afwerking die voor het aanrechtblad gekozen is. Daarnaast is de dikte van het werkblad, randafwerking en afmeting van het blad een belangrijke prijsfactor. Andere elementen die van invloed zijn op de prijs van uw werkblad zijn, indien ze wenselijk zijn:

Een overzicht van onze recent geleverde werkbladen…

Een “standaard” aanrechtblad is niet goed genoeg meer

De tijd dat we kozen voor de standaard aanrechtbladen die in de keukenzaken lagen is voorbij. Vroeger was het bijzonder als je koos voor een graniet aanrechtblad in plaats van plastic keukenblad. Tegenwoordig ligt de [...]

Graniet aanrechtblad schoonmaken

Regelmatig krijgen wij de vraag hoe men een graniet aanrechtblad schoon kan maken. Welke middelen kun je wel gebruiken en welke juist absoluut niet. In deze blog geven we je een kort overzicht van hoe [...]