SILESTONE

Wagemaker Marmer & Graniet is leverancier van Silestone, dit materiaal bestaat voor meer dan 90% uit natuurlijk kwarts, hierdoor is het een keihard en bestendig materiaal.
Silestone is een bijzonder populair materiaal voor in keukens en badkamers. Ben je benieuwd geworden naar Silestone? Kom dan vrijblijvend langs.

NEEM CONTACT MET ONS OP

SILESTONE

VOOR EEN PRACHTIG WERKBLAD VAN NATUURLIJK KWARTS

Silestone is een prachtig materiaal, wat beschikbaar is in meer dan 60 kleuren. Dat maakt het ook zo populair als toepassing voor een Silestone keukenblad.

Silestone is afkomsting uit Spanje en in korte tijd uitgegroeid tot een zeer populair materiaal voor het interieur. Het materiaal bevat de volgende eigenschappen:
– Zeer Hygiënisch,
– Gemakkelijk schoon te maken
– Kras,- vlek,- en zuurbesteding.

‘Uniek materiaal, met Luxe uitstraling en Zeer duurzaam’. Door zijn eigenschappen is Silestone een materiaal wat uitstekend kan worden toegepast voor aanrechtblad, vensterbanken of badkamers.

Silestone kleuren die beschikbaar zijn:

Bekijk de Silestone Kleuren
silestone-werkblad

Onderstaand enkele voorbeelden waar Wagemaker Marmer & Graniet Silestone voor toepassen:

  • Werkblad voor in de keuken
  • Vensterbanken
  • Wandbekleding
  • Vloeren

Wagemaker Marmer & Graniet staat voor kwaliteit en vakmanschap, dit leidt tot perfectie tot in details.

SILESTONE SCHOONMAKEN EN ONDERHOUD

Silestone een materiaal wat weinig onderhoud nodig heeft. Wilt u de levensduur van uw werkblad verlengen en de eigenschappen van het blad behouden, volg dan onze reinigingsinstructies om uw werkblad als nieuw te houden.

Lees hier meer over het onderhoud van Silestone.