NATUURSTEEN WOERDEN

Wagemaker Marmer & Graniet is een grote leverancier van hardsteen en graniet in Nederland. Dankzij ons machinepark en zeer kundige werknemers verwerken wij natuursteen platen tot de wens van de klant! Wij kunnen snelle levertijden waarmaken en kiezen enkel voor kwaliteit. Bent u op zoek naar een natuursteenspecialist? Dan bent u hier aan het juiste adres.

NEEM CONTACT MET ONS OP

NATUURSTEEN WOERDEN

DE STRUCTUUR MAAKT IEDER STUKJE ANDERS

Bij Wagemaker Marmer & Graniet kun je terecht als je op zoek bent naar natuursteen. Woerden ligt op uurtje rijden vanaf onze showroom in Middelharnis. Wij hebben dan ook al diverse natuursteen producten geleverd in Woerden. Natuursteen is een uniek materiaal, ieder stukje is anders, dat maakt het zo bijzonder. 

Wij leveren zowel aan particulieren als aan ondernemers in Woerden. Steenhouwerij Wagemaker Marmer & Graniet is er voor natuursteen in de breedste zin van het woord. Eigenlijk kunnen we ieder product voor u op maat en naar wens maken in onze werkplaats. Doordat wij veel natuursteen platen op voorraad hebben kunnen wij natuursteen in Hellevoetsluis snel leveren.

Wagemaker Marmer & Graniet staat garant voor kwaliteit. Wij kiezen dan ook enkel voor materialen waar wij achterstaan, zo bieden wij alleen Belgisch hardsteen aan en geen Chinees of Vietnamees. Wij kopen onze materialen zorgvuldig in Italië in.

Laat u inspireren door wat er allemaal mogelijk is, of vertel ons over uw project of ideeën. Of het nou laat om een klein of groot project of u bent op zoek naar inspiratie. Wij zijn er om u te helpen, van concept tot de creatie. Wij zijn uw leverancier van natuursteen, laat ons u inspireren!

Onderstaand enkele producten die Wagemaker Marmer & Graniet in Woerden geleverd heeft:

  • Natuursteen aanrechtblad
  • Natuursteen vensterbanken
  • Hardsteen bordes
  • Granieten waskommen

Wagemaker Marmer & Graniet staat voor kwaliteit en vakmanschap, dit leidt tot perfectie tot in details.