NATUURSTEEN GEVELPLINTEN

Uw gevel is de eerste indruk die mensen krijgen van uw pand. Een natuursteen gevelplint zorgt niet alleen voor een mooie afwerking, het zorgt ook voor extra bescherming.

NEEM CONTACT MET ONS OP
We hebben alles in eigen beheer, het uitzoeken van platen in België en Italië, tot het maken van de producten op maat in onze werkplaats.
Dat maakt ons uniek in heel Nederland.
Senny Wagemaker

NATUURSTEEN GEVELPLINTEN

PERFECTIE TOT IN DE DETAILS

Heeft u net een mooi gestucte gevel en bent u opzoek naar een mooie afwerking hiervan. Denk dan eens aan een natuursteen gevelplint, naast dat het mooie afwerking geeft, beschermt het tevens uw gevel. Een gevel is bij de grond namelijk erg kwetsbaar voor vuil, opspattend vocht etc.

Voor toepassing als gevelplint kies je best voor een natuursteensoort die niet té poreus is en een gladde afwerking heeft. Denk maar aan gevelplinten in Belgische hardsteen. Zulke gevelplinten zijn beter bestand tegen vocht en zijn ook makkelijk te reinigen in vergelijking met poreuze gevelplinten. Maar wij kunnen ook gevelplinten van graniet leveren, tegenwoordig wordt Impala graniet gezoet veelvuldig toegepast als gevelplint. Het voordeel van een gevelplint graniet is dat deze niet verweerd in de loop van de tijd.

Gevelplint op maat

Wanneer u op zoek bent naar een gevelplint op maat dan bent u bij Wagemaker Marmer & Graniet aan het juiste adres. Dankzij onze eigen productiehal kunnen wij u helpen aan uw gevelplint op maat. De afmeting van iedere gevelplint kan namelijk weer anders zijn, daarnaast kunnen wij ook gevelplinten leveren met bijzondere afwerkingen, zoals een gefrijnde gevelplint. Maar u kunt bij ons ook terecht voor gevelplinten in verstek.

Gevelplinten plaatsen en aanbrengen

Gevelplinten verlijmen

Gevelpinlinten verankeren

Wagemaker Marmer & Graniet staat voor kwaliteit en vakmanschap, dit leidt tot perfectie tot in details.

Wij staan voor u klaar!

Bent u op zoek naar een natuursteen gevel? Wij adviseren u graag en samen met ons team maken wij uw gevel in onze werkplaats geheel op maat. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, evenals de perfecte afwerking.