“Materiaal in de Spotlight” is onze blogserie waarin we je willen laten kennismaken met de diversiteit aan materialen die er zijn. Er is namelijk zoveel moois aan materialen, die lang niet allemaal bekend zijn. Vandaag een pareltje van een marmersoort in de spotlight. Deze marmersoort is één van de mooiste die wij in tijden gezien en verwerkt hebben in onze werkplaats. 

Deze marmersoort wordt gewonnen in de groeves in Italië. Deze diep groene marmersoort wordt gekenmerkt door de witte aders welke schitteren in het materiaal. Het materiaal bevat willekeurig lopende aders, die nog eens extra opvallen door de donkere achtergrond.

Deze marmersoort kan alleen binnen worden toegepast, maar is daar een populair materiaal voor: Wastafels, muurbekleding, vensterbanken en als tafelblad. Als tafelblad is het werkelijk een schitterende aan ieder interieur, kijk u zelf maar eens naar deze marmeren tafel.

Let op, deze afbeelding is slechts een indicatie van hoe het materiaal eruit kan zien, daar het een natuurproduct is, zal iedere plaat anders zijn.

 

Anderen bekeken ook:

Vert de Rajasthan marmerIce Green Marmer | Autumn Green Marmer