Vandaag hebben wij weer een mooi “Materiaal in de Spotlight” staan, het is weer even geleden, maar we zijn nog lang niet klaar met alle mooie materialen. We hebben vandaag een bijzondere marmersoort in de Spotlight: Silver River marmer.

Silver River behoort tot de marmerfamilie, het materiaal wordt dan ook gekenmerkt door een mooie warme basiskleur met een aders structuur. Deze marmersoort is afkomstig uit de groeves in Turkije, het materiaal heeft een bijzonder aanzicht. Deze parel heeft een bijzondere kleurstelling, met grijze en beige kleurstelling met donker bruine aders.

Deze marmersoort kan binnen en deels buiten toegepast worden. Het materiaal is bijzonder populair als interieur afwerking. Wij hebben dit materiaal al verwerkt tot een prachtige tafelblad, wat te zien is in onze showroom. Tevens is dit materiaal populair bij haardbekleding.

Let op, deze afbeelding is slechts een indicatie van hoe het materiaal eruit kan zien, daar het een natuurproduct is, zal iedere plaat anders zijn.

 

Anderen bekeken ook:

Pietra Grey marmer  | Sarrancolin Versailles marmer