Bent u op zoek naar een design eettafel, denk dan eens aan een luxe natuursteen tafel. Een mooi marmer tafelblad en rvs onderstel kunnen de eyecatcher van uw woonkamer worden.  In deze blog zetten wij voor u 4 prachtige materialen voor in uw design eettafel. De materialen zijn een prachtige toevoeging voor uw eettafel. 

new-portoro-marmer

New Portoro Marmer

Deze zeer exclusieve marmersoort heeft een zwarte basiskleur met goudkleurige aders. Dit materiaal is bij uitstek geschikt voor uw design eettafel.  Dit materiaal is beschikbaar in een plaatdikte van 3cm. Let op het betreft een exclusief materiaal. 

salome-marmer

Salome Marmer

Deze prachtige Turkse marmersoort kent een grijze/rode kleur met lichte aders. Deze marmersoort kan worden toegepast als natuursteen eettafelblad.

vert-aver-marmer

Vert aver marmer

Een werkelijke parel in de groenkleurige marmersoorten. Vert Aver marmer kent een groene/zwarte basisstructuur met witte aders. Het materiaal is voornamelijk populair als blad voor een design eettafel

emperador-dark-marmer-spanje

Emperador Dark marmer

Een heerlijk kleurige marmersoort die bijzonder populair is als materiaal voor tafelbladen. Het materiaal kent een luxe, exclusieve uitstraling met zijn bruin/goudkleurige gloed.