DEKTON ORIX

Bent u op zoek naar een spectaculair materiaal? Dan bent u bij Dekton Orix aan het juiste adres. Dit Dekton materiaal behoort dan ook tot de Industrial collectie van Dekton, deze dekton kleur isis een verweerd cement waarin de industriële schoonheid zich onderscheidt door zijn ijzige, koele en verscheurde karakter. De kleurencombinatie, vertegenwoordigd door een tweedeling tussen nieuw en verweerd, is gebaseerd op verschillende kleuren grijs, blauw en groen.

AMBACHTELIJK SPECIALIST
VOOR UW AANRECHTBLAD OP MAAT

dekton-orix

Toepassingen van Dekton Orix

Dekton Orix is met name een zeer populair materiaal als aanrechtblad. Dekton Orix is een verweerd cement waarin de industriële schoonheid zich onderscheidt door zijn ijzige, koele en verscheurde karakter. De kleurencombinatie, vertegenwoordigd door een tweedeling tussen nieuw en verweerd, is gebaseerd op verschillende kleuren grijs, blauw en groen.

Technische informatie:
Dekton Orix is beschikbaar in de diktes: 8mm, 12mm en 20mm
In plaat formaten van: 320x144cm

Dekton Orix Prijs?

De prijs van Dekton Orix is afhankelijk van de gewenste afmeting, dikte en afwerking. Wij zijn specialist in het verwerken van Dekton Orix, laat ons weten wat uw wensen zijn en wij maken vrijblijvend een prijsopgave voor u.

Offerte aanvragen

Een overzicht van onze recent geleverde aanrechtbladen…