DEKTON

Wagemaker Marmer & Graniet is leverancier van Dekton. Dit is een nieuwe steensoort. Wat is Dekton precies? Het is géén natuursteen, géén keramiek en géén kwartscomposiet maar een hele nieuwe categorie genaamd ultracompacte oppervlakken.
Dekton is massief, dus geen geplakt materiaal, het is een bijzonder populair materiaal voor in keukens en badkamers. Ben je benieuwd geworden naar Dekton? Kom dan vrijblijvend langs.

NEEM CONTACT MET ONS OP

WAT IS DEKTON

EEN NIEUWE STEENSOORT VOOR BINNEN EN VOOR BUITEN

Dekton is een prachtig materiaal, wat beschikbaar is in meer dan 30 kleuren. Het materiaal verkleurd niet, dat maakt het materiaal ook zo populair om buiten toegepast te worden. 

Met een nieuw productieproces wordt het proces van het ontstaan van natuursteen nagebootst: onder hoge druk en temperatuur worden de minerale deeltjes van de grondstoffen samengesmolten. Dit heet sintering: hierdoor verandert hun interne structuur. Het is in feite een versneld proces van wat zich in moeder aarde afspeelt zoals bij natuursteen. Dat is hoe Dekton gemaakt wordt.

Het eindresultaat is een plaat die alle verwachtingen overtreft.

Het materiaal bevat de volgende eigenschappen:
– UV-bestendig (kan zowel binnen als buiten gebruikt worden!)
– Hittebestendig (hete pannen geen probleem!)
– Kras,- vlek,- en zuurbestendig
– Bestand tegen vorst en dooi, dus ook voor een Nederlands klimaat!

‘Uniek materiaal, met Luxe uitstraling en Zeer duurzaam’.

Door zijn eigenschappen is Dekton een materiaal wat uitstekend kan worden toegepast voor aanrechtbladen, vensterbanken of buiten toepassingen.

dekton-werkblad

Onderstaand enkele voorbeelden waar Wagemaker Marmer & Graniet Dekton voor toepassen:

  • Werkblad voor in de keuken
  • Vensterbanken
  • Gevelbekleding
  • Vloeren
  • Terrasvloeren

Wagemaker Marmer & Graniet staat voor kwaliteit en vakmanschap, dit leidt tot perfectie tot in details.

DEKTON SCHOONMAKEN EN ONDERHOUD

Dekton een materiaal wat weinig onderhoud nodig heeft. Wilt u de levensduur van uw werkblad verlengen en de eigenschappen van het blad behouden, volg dan onze reinigingsinstructies om uw werkblad als nieuw te houden.

Lees hier meer over het Dekton onderhoud