UW STENEN
AANRECHTBLADEN SPECIALIST

Als u op zoek bent naar een stenen aanrechtblad bent u hier aan het juiste adres. Voor een stenen aanrechtblad heeft u keuze uit diverse materialen.  

AMBACHTELIJK SPECIALIST
VOOR UW STENEN AANRECHTBLAD OP MAAT

nero-zimbabwe-leather-look-graniet-aanrechtblad

Voor uw stenen aanrechtblad op maat
U heeft keuze uit de materialen: graniet, Belgisch hardsteen of marmer. Wagemaker is specialist in diverse soorten aanrechtbladen, u kunt bij ons terecht voor stenen aanrechtblad geheel op maat. In onze steenhouwerij beschikken wij over het juiste materiaal, machines en personeel om uw stenen aanrechtblad vakkundig te produceren.

Een stenen aanrechtblad is een belangrijk onderdeel van de keuken, er zijn nogal wat belangrijke eisen die gesteld worden aan een stenen werkblad:
Hittebestendig,
Kras,- vlek,- en zuurbestendig,
Zeer Hygiënisch,
Gemakkelijk schoon te maken,

Advies over uw stenen aanrechtblad
Daar wij een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve materialen hebben, is er enorm veel keuze voor een stenen aanrechtblad. Wij kunnen u adviseren over het juiste materiaal voor uw aanrechtblad, zodat deze geschikt is voor uw keuken en eveneens duurzaam is.  Tevens adviseren wij u over de behandeling van het aanrechtblad.

Ons gespecialiseerd en gediplomeerd team staat klaar om u vrijblijvend van advies te voorzien en te helpen uw ideeën uit te werken.

Aanrechtblad steen, keuze uit de materialen:

Kosten stenen keukenblad

De prijs van een stenen werkblad is voor een groot deel afhankelijk van het gekozen materiaal en de afwerking die voor het keukenblad gekozen is. Daarnaast is de afmeting van het aanrechtblad een belangrijke prijsfactor. Andere elementen die van invloed zijn op de prijs van uw aanrechtblad zijn:

  • Kraangat; als u ook voor een Quooker kiest, zal hiervoor ook een gat gemaakt moeten worden.
  • Spoelbak; afhankelijk van de manier waarop je spoelbak geplaatst dient te worden, bij een onderbouw (spoelbak wordt eronder geplakt) dient de rand van het blad ook te worden afgewerkt.
  • Fornuis; ook hier moet een sparing voor worden gemaakt, hier geldt hetzelfde als bij de spoelbak.
  • Smetplint; wilt u dat uw aanrechtblad wordt afgewerkt met een smetplint, dan zullen hier uiteraard meer kosten aan zitten.
  • Spatrand; wilt u achter het fornuis nog een spatrand, dan heeft dit eveneens invloed op de prijs.

Daarnaast moet u uiteraard ook rekening houden met afwerkingskosten, zoals het afkitten van uw aanrechtblad.

Een overzicht van onze recent geleverde stenen werkbladen…