Spoelbak

Home » Aanrechtbladen » Spoelbak

KEUKENBLAD MET SPOELBAK

Een spoelbak is een belangrijk element in je aanrechtblad, het wordt veelal dagelijks gebruikt, zorg er dan ook voor dat uw de juiste keuze maakt qua materiaal, afmeting en toepassing. 

AMBACHTELIJK SPECIALIST
VOOR UW AANRECHTBLAD OP MAAT

nero-zimbabwe-leather-look-graniet-aanrechtblad

Materiaal van uw spoelbak

De meeste spoelbakken in een keuken worden tegenwoordig van RVS vervaardigd, deze spoelbakken zijn bestand tegen intensief gebruikt. Denk maar eens aan ontdooien, wassen, weken en het gebruik van zuren. Daarnaast is er uiteraard ook nog de mogelijkheid te kiezen voor een stenen spoelbak, dit is vooral van toepassing als u ook een natuursteen aanrechtblad kiest.

Of u nu kiest voor een RVS spoelbak, enkele spoelbak of dubbele spoelbak, wij zorgen ervoor dat uw keukenblad met spoelbak er netjes en strak uitziet!

Spoelbak in het aanrechtblad, kies de juiste toepassing..

Lees hier meer artikelen over aanrechtbladen:

Een “standaard” aanrechtblad is niet goed genoeg meer

De tijd dat we kozen voor de standaard aanrechtbladen die in de keukenzaken lagen is voorbij. Vroeger was het bijzonder als je koos voor een graniet aanrechtblad in plaats van plastic keukenblad. Tegenwoordig ligt de [...]

Graniet aanrechtblad schoonmaken

Regelmatig krijgen wij de vraag hoe men een graniet aanrechtblad schoon kan maken. Welke middelen kun je wel gebruiken en welke juist absoluut niet. In deze blog geven we je een kort overzicht van hoe [...]