Aanrechtblad op maat

Home » Aanrechtbladen » Aanrechtblad op maat

UW AANRECHTBLAD
OP MAAT

Wagemaker is specialist in het leveren van aanrechtbladen op maat. U kunt bij ons terecht voor diverse soorten aanrechtbladen op maat. Zo maken wij een keukenblad op maat uitgevoerd in natuursteen, hardsteen, Dekton of Silestone.

SPECIALIST VOOR EEN
AANRECHTBLAD OP MAAT

nero-zimbabwe-leather-look-graniet-aanrechtblad

Voor uw aanrechtblad op maat

Geen enkele keuken is hetzelfde, als u op zoek bent naar een keukenblad op maat voor uw nieuwe keuken of een keuken renovatie gaat doen, wij maken uw aanrechtblad op maat. Een werkblad op maat betekent dat u vrij bent in de keuze wat voor materiaal en afwerking u wenst.

Wij leveren onze keukenbladen op maat voor iedere keuken. Zo hebben wij al regelmatig een aanrechtblad op maat geleverd voor IKEA keukens. Voor iedere keuken maken wij uw werkblad op maat!

De prijs van een keukenwerkblad op maat…

De prijs van een keukenwerkblad op maat hoeft helemaal niet belachelijk duur te zijn. Wij maken eigenlijk iedere aanrechtblad op maat, daarom rekenen wij hier ook geen extra kosten voor. Wij zijn een echte werkbladen specialist, daarom kunnen wij veelal een scherpere prijs bieden dan de meeste keukenzaken.

Wagemaker aanrechtbladen als je op zoek bent naar een betaalbaar aanrechtblad!

Inmeten van een aanrechtblad op maat:

Een van de belangrijkste onderdelen wanneer men kiest voor een aanrechtblad op maat is het inmeten, dit moet zeer secuur gebeuren. Indien wenselijk kan onze inmeet specialist bij uw langskomen om ervoor te zorgen dat dit juist gebeurd.

Ons gespecialiseerd en gediplomeerd team staat klaar om u vrijblijvend van advies te voorzien en te helpen uw ideeën uit te werken.

Aanrechtblad op maat, materiaal keuze:

Kosten aanrechtbladen

De prijs van een aanrechtblad is voor een groot deel afhankelijk van het gekozen materiaal en de afwerking die voor het aanrechtblad gekozen is. Daarnaast is de afmeting van het aanrechtblad een belangrijke prijsfactor. Andere elementen die van invloed zijn op de prijs van uw aanrechtblad zijn:

  • Kraangat; als u ook voor een Quooker kiest, zal hiervoor ook een gat gemaakt moeten worden.
  • Spoelbak; afhankelijk van de manier waarop je spoelbak geplaatst dient te worden, bij een onderbouw (spoelbak wordt eronder geplakt) dient de rand van het blad ook te worden afgewerkt.
  • Fornuis; ook hier moet een sparing voor worden gemaakt, hier geldt hetzelfde als bij de spoelbak.
  • Smetplint; wilt u dat uw aanrechtblad wordt afgewerkt met een smetplint, dan zullen hier uiteraard meer kosten aan zitten.
  • Spatrand; wilt u achter het fornuis nog een spatrand, dan heeft dit eveneens invloed op de prijs.

Daarnaast moet u uiteraard ook rekening houden met afwerkingskosten, zoals het afkitten van uw aanrechtblad.

Een overzicht van onze recent geleverde aanrechtbladen…

Lees hier meer artikelen over aanrechtbladen:

Een “standaard” aanrechtblad is niet goed genoeg meer

De tijd dat we kozen voor de standaard aanrechtbladen die in de keukenzaken lagen is voorbij. Vroeger was het bijzonder als je koos voor een graniet aanrechtblad in plaats van plastic keukenblad. Tegenwoordig ligt de [...]

Graniet aanrechtblad schoonmaken

Regelmatig krijgen wij de vraag hoe men een graniet aanrechtblad schoon kan maken. Welke middelen kun je wel gebruiken en welke juist absoluut niet. In deze blog geven we je een kort overzicht van hoe [...]