SILESTONE AANRECHTBLAD

Wagemaker Marmer & Graniet is leverancier van Silestone, dit materiaal bestaat voor meer dan 90% uit natuurlijk kwarts, hierdoor is het een keihard en bestendig materiaal.
Silestone is een bijzonder populair materiaal voor in keukens en badkamers. Ben je benieuwd geworden naar Silestone? Kom dan vrijblijvend langs. 

NEEM CONTACT MET ONS OP

WAT IS SILESTONE

VOOR EEN PRACHTIG AANRECHTBLAD VAN NATUURLIJK KWARTS

Silestone is een prachtig materiaal, wat beschikbaar is in meer dan 60 kleuren. Dat maakt het ook zo populair als toepassing voor een Silestone keukenblad.

SILESTONE AANRECHTBLAD VOORDELEN

Silestone is in korte tijd uitgegroeid tot één zeer populair materiaal voor een aanrechtblad. Dit komt mede door de voordelen die het materiaal Silestone met zicht meebrengt:

  • Zeer hygiënisch,
  • Gemakkelijk schoon te maken,
  • Kras,- vlek,- en zuurbesteding,
  • Uitgebreide kleuren mogelijkheden
  • Schokbestendig, goed geschikt tegen warme pannen!

‘Uniek materiaal, met Luxe uitstraling en Zeer duurzaam’. Door zijn eigenschappen is Silestone een materiaal wat uitstekend kan worden toegepast voor een werkblad, aanrecht- of keukenblad.

silestone-werkblad

Onderstaand enkele voorbeelden waar Wagemaker Marmer & Graniet Silestone voor toepassen:

  • Werkblad voor in de keuken
  • Vensterbanken
  • Wandbekleding
  • Vloeren

SILESTONE AANRECHTBLAD PRIJZEN

Silestone aanrechtbladen zijn te verkrijgen in 12mm, 20mm of 30mm dik. Het is mogelijk om het blad in een opgedikte vorm te krijgen of te laten voorzien van een waterkering. De prijs van uw Silestone aanrechtblad hangt af van de afwerkingen en grootte van het blad. Onze Silestone aanrechtblad prijzen zijn per strekkende meter.

Wilt u weten wat uw Silestone aanrechtblad prijs is? Vraag dan eenvoudig en snel uw offerte aan!

Wagemaker Marmer & Graniet staat voor kwaliteit en vakmanschap, dit leidt tot perfectie tot in details.

Silestone aanrechtbladen kleuren die beschikbaar zijn:

SILESTONE SCHOONMAKEN EN ONDERHOUD

Silestone een materiaal wat weinig onderhoud nodig heeft. Wilt u de levensduur van uw werkblad verlengen en de eigenschappen van het blad behouden, volg dan onze reinigingsinstructies om uw werkblad als nieuw te houden.

Lees hier meer over het onderhoud van Silestone.