DEKTON AANRECHTBLAD

Wagemaker Marmer & Graniet is leverancier van Dekton. Voor wie op zoek is naar een nieuwe aanrechtblad, laten wij graag kennis maken met een Dekton aanrechtblad. Een Dekton aanrechtblad is voor één ieder een goede keuze. Een Dekton werkblad is zeer hard, heeft een hoge kwaliteit en een dichte structuur. Verkrijgbaar in diverse kleuren en goed te combineren in iedere keuken. Ben je benieuwd geworden naar Dekton? Kom dan vrijblijvend langs. 

NEEM CONTACT MET ONS OP

WAT IS DEKTON

EEN NIEUWE STEENSOORT VOOR BINNEN EN VOOR BUITEN

Dekton is een prachtig materiaal, wat beschikbaar is in meer dan 30 kleuren. Het materiaal verkleurd niet, dat maakt het materiaal ook zo populair om in een buitenkeuken toegepast te worden. 

Dekton aanrechtblad voordelen

Bij de keuze van een nieuw aanrechtblad, is het belangrijk alle voor- en nadelen op een rij te zetten, kiest u voor een Dekton aanrechtblad dan kunt u rekenen op:

– UV-bestendig en kleurvast (kan zowel binnen als buiten gebruikt worden!)
– Maximaal hittebestendig (hete pannen zijn geen probleem!)
– Krasbestendig,
– Goede maten van vlek,- en zuurbestendigheid
– Bestand tegen vorst en dooi, dus ook voor een Nederlands klimaat!

‘Uniek materiaal, met Luxe uitstraling en Zeer duurzaam’.

Door zijn eigenschappen is Dekton een materiaal wat uitstekend kan worden toegepast voor keukenbladen, werkbladen en aanrechtbladen. Een Dekton aanrechtblad is beschikbaar in meer dan 30 kleuren, van egale kleuren tot hout- of natuursteenlook. Voor iedere keuken is dan ook een passend aanrechtblad te vinden! Bekijk hieronder de kleurmogelijkheden voor uw Dekton aanrechtblad!

dekton-werkblad

Onderstaand enkele voorbeelden waar Wagemaker Marmer & Graniet Dekton voor toepassen naast een aanrechtblad:

  • Werkblad voor in de keuken
  • Vensterbanken
  • Gevelbekleding
  • Vloeren
  • Terrasvloeren

DEKTON AANRECHTBLAD PRIJZEN

Dekton aanrechtbladen zijn te verkrijgen in 12mm, 20mm of 30mm dik.  Daarnaast is het mogelijk om het blad in een opgedikte vorm te krijgen of te voorzien van een waterkering. Uiteraard is de prijs van uw Dekton aanrechtblad afhankelijk van uw wensen en de grootte van het blad. Onze Dekton aanrechtblad prijzen zijn per strekkende meter

Wilt u uw Dekton aanrechtblad prijs weten? Vraag dan eenvoudig en snel een offerte aan!

Wagemaker Marmer & Graniet staat voor kwaliteit en vakmanschap, dit leidt tot perfectie tot in details.

Dekton aanrechtblad kleuren die beschikbaar zijn:

DEKTON SCHOONMAKEN EN ONDERHOUD

Dekton een materiaal wat weinig onderhoud nodig heeft. Wilt u de levensduur van uw werkblad verlengen en de eigenschappen van het blad behouden, volg dan onze reinigingsinstructies om uw werkblad als nieuw te houden.

Lees hier meer over het Dekton onderhoud